mona3
| Szef Kuchni | Przepisów: 70, Artykułów: 23Szpinak - jednak nie dla wszystkich
Czy szpinak jest dla wszystkich?
mona3
| Szef Kuchni | Przepisów: 70, Artykułów: 23Czy szpinak jest dla wszystkich?
mona3
| Szef Kuchni | Przepisów: 70, Artykułów: 23pomidory i ogórki - nie łączymy
justka.zet
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 137, Artykułów: 31Składnikiem wielu potraw, szczególnie sałatek jest pomidor. Często jednak przepisy podają, aby obrać go ze skórki i tu powstaje problem...
Glumanda
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 111, Artykułów: 3Ile razy trudziliscie sie sciagajac liscie z kapusty na golabki?
MADZIALENKA
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 19, Artykułów: 48Jak łatwo obrać pomidory, paprykę, ogórka, buraki, ziemniaki, owoce cytrusowe i migdały?
zuzi
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 174, Artykułów: 13Ziemniak ziemniakowi nierówny
zuzi
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 174, Artykułów: 13Gotowanie warzyw to sztuka :-)
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Szparagi obiera się zaczynając od główki kierując się do ogonka. Odcinamy zwykle ok. 2cm ogonka który bywa wysuszony ...
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Do gotowania kukurydzy zamiast soli dodaj kilka kropli soku z cytryny. Sól sprawia bowiem, że ...
Babcia Halinka
| Platynowy Ekspert | Przepisów: 2266, Artykułów: 50Nie używaj do krojenia warzyw i mięs jednej deski – sok z mięsa to idealna pożywka dla bakterii...