aninka
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 194, Artykułów: 69Jak przyrządzić smaczną cielęcinę?
Jak przyrządzić smaczną, kruchą i delikatną cielęcinę?
Niektórzy nie wyobrażają sobie obiadu bez mięsa. O czym należy pamiętać przygotowując mięsne dania, co zrobić, aby mięso było soczyste i aromatyczne? Tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące mięs - ich przyrządzania, pieczenia, smażenia, grillowania.
Lubisz kotlety mielone, ale znudził Ci się już obecny przepis? Odkryj nowe pomysły na odmienione kotlety mielone.
Sprawdź dlaczego warto jeść drób, jakie przyprawy idealnie pasują do mięs oraz co nam mówi kolor flaczków.
Czym doprawić mięso gotowane na parze, aby nie było mdłe? Jak rozmrażać mięso, aby nie traciło swoich substancji odżywczych? Czym jest Foie gras i jak je przygotować? Służymy radą!
aninka
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 194, Artykułów: 69Jak przyrządzić smaczną, kruchą i delikatną cielęcinę?
teresa_rm
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 143, Artykułów: 13Mięso mielone o idealnej konsystencji, aromatycznie przyprawione
kasiunia
| Arcymistrz Kuchni | Przepisów: 103, Artykułów: 197Na wyjątkową okazję warto przyrządzić efektowną pieczeń. Oto podpowiedzi, jak ją upiec, aby była miękka, soczysta i aromatyczna.
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172dobre rady gotowania mięsa, rosołów, galarety
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172indyk- jak pokroić i ułożyć na półmisku, by było elegancko
jaNina
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1175, Artykułów: 39Tłuszcz z kaczki lub gęsi świetnym produktem w kuchni.
katasia127
| Mistrz Kuchni | Przepisów: 8, Artykułów: 87Lubię gdy mięso jest soczyste i chrupiące
jagienka
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 917, Artykułów: 172rewelacyjne porady na temat mięsa
Bahus
| Srebrny Ekspert | Przepisów: 624, Artykułów: 5Ogólne zasady dotyczące przyrządzania pasztetów.
jaNina
| Złoty Ekspert | Przepisów: 1175, Artykułów: 39Farsz z mięsa gotowanego może być równie dobry jak z innego mielonego.