ajo

ajo

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 353]

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

najlepsza ze świeżym pieczywem

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach

  • 2 puszki dobrej jakości makreli w pomidorach
  • 5 jajek
  • pęczek zielonej cebulki
  • 1 łyżka majonezu
  • sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Pasta kanapkowa z makrelą w pomidorach

Jajka gotujemy na twardo, obieramy i rozgniatamy odrobinę widelcem. Do miski przekładamy makrelę z puszki, dodajemy rozgniecione jajka. Przy pomocy blendera miskujemy całosc na gładką pastę. Dodajemy sporą ilość soli i pieprzu, majonez oraz posiekaną zieloną cebulkę. Całość dokładnie mieszamy. Na koniec w razie potrzeby doprawić jesszcze solą i pieprzem. Smacznego:)

Redakcja poleca: