Sos żółtkowy

Dodatki « poprzedni | następny »
elizabeth702 - Przepis na: Sos żółtkowy offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 167
Sos żółtkowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sos powinien mieć gęstość majonezu


trudność: łatwe
czas:

Sos żółtkowy - SKŁADNIKI:

Sos żółtkowy - PRZYGOTOWANIE:

Masło stopić. Ubić żółtka z sokiem z cytryny, szczyptą soli i szczyptą pieprzu. Nie przerywając ubijania wlewać ciepłe masło. Powinien zgęstnieć. Podawać do gotowanych warzyw na ciepło.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos żółtkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Pasta z ciecierzycy i pieczonej dyni Kotlety z kaszy manny Koperkowa kasza jęczmienna
Kapusta pekińska na ciepło z marchewką Nutella śliwkowa  Surówka z czerwonej kapusty
Fasolka smażona na maśle z bułka tartą Marchewka z groszkiem i brokułami Paszteciki drożdżowe inaczej
Kanapkowa pasta serowa Szpinak z jajeczkiem Zakwas żytni domowy

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem! Konkurs - Kuchnia polska - folkowo i ze smakiem!

    Kuchnia polska nie ma sobie równych. Rozgrzewający kapuśniak, pierogi czy tradycyjny schabowy to smaki, które kocha każdy Polak. Jakie jest Wasze spojrzenie na kuchnię polską? Pochwalcie się sprawdzonymi recepturami. Do wygrania zaproszenia do restauracji Folk Gospoda!

 

Dziś moderatorami są

misia5
misia5

Złoty Ekspert offline

 
 
 

Sonda

Z dyni najczęściej przyrządzam:

 
 Z dyni najczęściej przyrządzam:

głosuj
 

Ostatnio komentowane