Sos żółtkowy

Dodatki « poprzedni | następny »
elizabeth702 - Przepis na: Sos żółtkowy offline

Mistrz Kuchni
Przepisy: 167
Sos żółtkowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sos powinien mieć gęstość majonezu


trudność: łatwe
czas:

Sos żółtkowy - SKŁADNIKI:

Sos żółtkowy - PRZYGOTOWANIE:

Masło stopić. Ubić żółtka z sokiem z cytryny, szczyptą soli i szczyptą pieprzu. Nie przerywając ubijania wlewać ciepłe masło. Powinien zgęstnieć. Podawać do gotowanych warzyw na ciepło.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos żółtkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Kapusta biała z koperkiem i fasolką Kapusta czerwona z koperkiem Kapusta kiszona zasmażana z fasolą
Pasta twarogowa z cebulą i papryką Kapusta duszona z kalarepką Zasmażana kapusta z suszonymi grzybami
Prażona cebulka Mus dyniowy do potraw wszelakich Sałatka z kapusty do słoików
Smażone paluszki krabowe Placki ziemniaczane z dynią Pasta z ciecierzycy z suszonymi pomidorami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert offline

 

Sonda

Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

 
 Które mięso najczęściej gości na Twoim stole?

głosuj
 

Ostatnio komentowane