Sos żółtkowy

Dodatki « poprzedni | następny »
elizabeth702

Mistrz Kuchni
Przepisy: 167
Sos żółtkowy
oceń:  
ocena: 0
głosów: 0

Sos powinien mieć gęstość majonezu


trudność: łatwe
czas:

Sos żółtkowy - SKŁADNIKI:

Sos żółtkowy - PRZYGOTOWANIE:

Masło stopić. Ubić żółtka z sokiem z cytryny, szczyptą soli i szczyptą pieprzu. Nie przerywając ubijania wlewać ciepłe masło. Powinien zgęstnieć. Podawać do gotowanych warzyw na ciepło.


Dodaj:
Śledzik Wykop

Komentarze do Sos żółtkowy  
Najnowsze przepisy kulinarne z kategorii Dodatki
Domowe cebulaki Domowe Chlebki Naan Domowy serek z jogurtu greckiego
Prażona cebulka Pieczone ziemniaczki z papryką i tymiankiem Smakowe grzanki do zupy
Krem czekoladowy z avocado i chili Pasta z porem do kanapek Bułki hamburgerowe
Marchew z porem do obiadu Pasta z zielonego groszku Owsiane bułeczki z ziemniakami

Redakcja Gotuje

Konkursy Kulinarne

  • Konkurs - Wiosenne przebudzenie Konkurs - Wiosenne przebudzenie

    Przygotuj dowolną wiosenną potrawę, ciasto lub deser, która Twoim zdaniem zasługuje na miano królowej wiosny. Wygraj atrakcyjne nagrody. Nagrodą główna jest telefon: Nokia Lumia 530 Dual SIM!

 

Dziś moderatorami są

zbysiowa
zbysiowa

Platynowy Ekspert

 

Akademia Smaku Bosch

Sonda

Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?

 
 Którą z tych sałatek lubisz najbardziej?