Książka kucharska Pyszne tarty

Jeśli w kuchni cenisz sobie różnorodność, tarty są w sam raz. Możesz przygotować je na słodko - z sezonowymi owocami, albo na słono.

Pyszne tarty
fot. Adobe Stock
Tarty są ciekawym pomysłem na kuchenne kombinacje. Kruchy, drożdżowy lub francuski spód dobrze komponuje się zarówno z owocami, budyniami, warzywami, kremami, a nawet z mięsem!

Tarta jest najpopularniejszym daniem kuchni francuskiej. Jednak doskonale sprawdza się w każdej kuchni i na każdym stole. Zarówno na rodzinny, niedzielny obiad, jak i na elegancką kolację z przyjaciółmi. Nie wiesz, gdzie szukać inspiracji? Zajrzyj do pomysłów naszych użytkowników!

Tarta z morelami i migdałami Tarta z bakłażanem i mozzarellą Tarta wiśniowa z kremem pana cotta


Przepisy z książki kucharskiej